YouBed är en av årets mest lovande lanseringar, enligt tidningen Hotelier Middle East

YouBed är en av årets mest lovande lanseringar, enligt tidningen Hotelier Middle East

Vi är så stolta över att bli utnämnda till “en av de mest lovande lanseringar 2017” i det senaste numret av Hotelier Middle East. YouBeds VD och grundare, Mattias Sörensen, intervjuas även av tidningen:

– YouBed är världens första hotellsäng som erbjuder justerbar hårdhet utan att kompromissa med sängens komfortegenskaper. Kort sagt, en säng som passar alla, där hårdheten i madrassens pocketfjädring enkelt justeras med hjälp av en handkontroll. Vi hävdar att den anpassningsbara YouBed är världens mest bekväma hotellsäng, vilket i detta fall verkligen är en underdrift.

– Alla gäster har olika komfortpreferenser, och det är helt enkelt inte möjligt för en vanlig “statisk” säng att kunna tillgodose alla gästers behov. Medan endast två av 10 gäster anser att en vanlig hotellsäng är lika bekväm som den där hemma, tycker nio av 10 att YouBed är lika – eller ännu mer – bekväm, fortsätter Sörensen.

YouBed har redan nått snabb framgång i Europa, där Mövenpick Hotel & Resort är senast i raden att kunna erbjuda YouBed på alla sina europeiska hotell. Och nu är det dags att introducera YouBed i Mellanöstern. YouBed kommer visa upp sina sängar på The Hotel Show i Dubai och enligt Hotelier Middle East är sängen även en av de “Topp tio saker du inte får missa” på mässan.

Välkommen att besöka oss i mässmonter 3A139The Hotel Show Dubai (18-20 september) – vi lovar alla en upplevelse utöver det vanliga!


Registrera för fri entré: http://www.thehotelshow.com/YouBed-AB

YouBed är en av årets mest lovande lanseringar, enligt tidningen Hotelier Middle East