SkiStar Vacation Club satsar på personligt anpassad sovkomfort i Åre tillsammans med YouBed

SkiStar Vacation Club satsar på personligt anpassad sovkomfort i Åre tillsammans med YouBed

Nu tar SkiStar Vacation Club tillsammans med svenska YouBed nytt grepp för att öka gästupplevelsen i sina nya lägenheter SkiStar Vacation Club Åre Village. För att varje ägare ska kunna njuta full ut av sitt eget boende med hög komfort så är en skön säng, som är anpassad efter varje ägare viktigt. Tidigare har detta varit svårt att lösa då en skön säng är väldigt subjektiv. Vissa önskar en fast säng och vissa önskar en mjuk säng eller något mitt emellan. Nu finns det en svensk uppfinning som löser detta problem. Sängen YouBed möjliggör att alla gäster själva kan ställa in önskad komfortnivå i sängen med hjälp av en handkontroll.

– SkiStar Vacation Club strävar hela tiden efter att utveckla boenden som tillgodoser kundens behov. Vi upplever att våra kunder efterfrågar premiumnivå på sängar för att sova gott under semestern. Med detta samarbete tar vi ytterligare ett steg i att utveckla och förbättra komforten för våra kunder, säger Hafez Tadayon Affärsområdeschef på SkiStar Vacation Club. 

Svenska YouBed är världens första fjädrande säng med anpassningsbar hårdhet. Fastheten i madrassen justeras enkelt med hjälp av en handkontroll, vilket ger varje gäst en unik möjlighet att själv bestämma exakt hur hård eller mjuk sängen ska vara. Detta helt utan att påverka sängens komfortegenskaper. Två komfortzoner (axlar och höftparti) kan dessutom finjusteras för att personanpassningen ska bli perfekt. Så oavsett om du föredrar din säng väldigt mjuk, extra hård eller allt däremellan, kommer en YouBed alltid att kunna anpassas efter just dina personliga preferenser. Oberoende av längd, vikt, kroppsform eller sovställning.

– Det här kanske låter för bra för att vara sant, men vår innovation är så banbrytande att det håller på att förändra hotellbranschen i grunden, säger Mattias Sörensen, VD och grundare av YouBed. – Vi hävdar att den anpassningsbara YouBed är världens skönaste hotellsäng, vilket för att vara ärlig är en underdrift. Vi erbjuder varje gäst en garanterat skön säng med personlig anpassning vilket en vanlig statisk säng inte kan erbjuda. Den här innovationen gör redan succé runt om i världen där tex Mövenpick Hotels & Resorts har installerat sängen i alla europeiska hotell. Vi ser nu fram emot att växa på den svenska marknaden tillsammans med SkiStar Vacation Club.

Länk till pressrelease: http://news.cision.com/se/youbed/r/skistar-vacation-club-satsar-pa-personligt-anpassad-sovkomfort-i-are-tillsammans-med-youbed-,c2635563

SkiStar Vacation Club satsar på personligt anpassad sovkomfort i Åre tillsammans med YouBed